Top
Huidverbetering

OXYGENEO

Het alternatief voor microdermabrasie, zuurstofbehandeling en fruitzuurpeeling in één behandeling voor een stevige, frisse, egale en stralende huid.

Deze 3-in-1 behandeling biedt de beste resultaten in de kortst mogelijke behandeltijd. De behandeling van OxyGeneo bestaat uit een aantal stappen waarmee tot diep in de huid gereinigd wordt. Niet alleen de bovenste huidlaag, maar ook de onderliggende huidlagen worden behandeld omdat echte huidverbetering van binnenuit komt.

Wat maakt OxyGeneo™ uniek?

De behandeling combineert de exfoliërende werking van een microdermabrasie behandeling met een krachtige gelaatsverjonging door de infusie van essentiële revitaliserende ingrediënten én zuurstoftherapie van binnenuit voor een ongekende huidverbetering. Tijdens een zeer aangename behandeling wordt de huid gelijktijdig mild geëxfolieerd en voorzien van actieve werkstoffen terwijl zuurstof naar het huidoppervlak wordt geleid.

De koolstofdioxide belletjes die op het huidoppervlak uiteenspatten imiteren het effect van warmwaterbronnen en zorgen voor een reactie in de huid die bekend staat als het Bohr-effect. Het lichaam wil namelijk de koolstofdioxide neutraliseren en stuurt zuurstofrijk bloed naar het behandelgebied. Deze verhoogde zuurstofvoorziening van binnenuit resulteert in een verbeterd celmetabolisme, verhoogde opname van actieve werkstoffen van de speciale gel en geeft direct een heldere stralende teint die met zuurstofbehandelingen wordt geassocieerd.

 

3-IN-1-BEHANDELING VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT.

 • Opfrissen en verhogen van het vochtgehalte van de huid
 • Zuurstofverhoging van binnenuit 
 • Revitaliserende werkstoffen worden diep in de huid gesluisd
 • Verfijning van het huidoppervlak/ porieen
 • Geschikt voor ieder huidtype

DE BEHANDELING

STAP 1. EXFOLIËREN

De capsugen exfolieërt de bovenste huidlaag, om dode huidcellen te verwijderen, het huidoppervlak te verfijnen en de huid voor te bereiden om werkstoffen beter op te nemen. 

STAP 2. INSLUIZEN

De gebruikte Capsugen reinigt de huid in de diepte en infuseert tegelijkertijd actieve werkstoffen dieper in de huid.

 

STAP 3. OXYGENEO-TECHNIEK

De OxyGeneO® verwekt CO2-Blaasjes, die zacht op det huidoppervlak openklappen en een fysiologische reactie verwekken, die de zuurstoftoevoer naar het behandelde gebied verhoogt. Dit verhoogt wederom de stofwisseling en toevoer van voedingsstoffen. Door deze techniek neemt de huid meer werkstoffen op.

TRIPOLLAR RADIOFREQUENTIE

Als toevoeging kunt u ervoor kiezen in de oxygeneo behandeling Radiofrequentie-therapie toe te voegen.

Radiofrequentie geeft in hoge frequentie geconcentreerde warmte vrij die door een speciale geleidingssgel naar de diepere huidlagen wordt gebracht. Deze warmte bereikt het bindweefsel, waar zich de bindweefselcellen (fibroblasten) bevinden. Door deze warmte trekken de collagene vezels zich samen waardoor er een directe huidverstrakking ontstaat. Op de langere duur stimuleert deze opwarming van de fibroblasten ook de collageen en elastine productie. Collageen en elastine zijn verantwoordelijk voor de elasticiteit en structuur van onze huid. Recente studies hebben aangetoond dat tegenwoordig de collageen- en elastine al vanaf ons 25e levensjaar ieder jaar met 2% afneemt.

Door deze aanmaak te blijven stimuleren kan onze huidveroudering dus sterk tegengegaan worden.

HUIDVERSTRAKKING EN STIMULATIE

 • Directe verstrakking van collagene vezels
 • Stimuleren van collageen-aanmaak
 • Het huidverouderingsproces wordt hierdoor vertraagd

VOOR WIE IS DE OXYGENEO BEHANDELING GESCHIKT?

 • iedereen, die zijn/haar huidconditie wil verbeteren
 • verhelderen van pigmentvlekken
 • droge, vochtarme huid
 • onzuivere huid
 • als glowbehandeling voor een speciale gelegenheid

INNOVATIEVE HUIDVERBETERING

LICHTE MICRODERMABRASIE

Voor het verwijderen van dode huidcellen

ULTRASOUND

Het insluizen van essentiële revitaliserende werkstoffen

ZUURSTOFBEHANDELING

Verhoogt het zuurstofgehalte van de huid van binnenuit

RADIOFREQUENTIE-THERAPIE

Verstrakking van collagene vezels

Maak gemakkelijk online uw afspraak.

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.