Top
Cosmelan

PIGMENTBEHANDELING

Cosmelan is een pigmentbehandeling die bestaat uit een Cosmelan masker + Cosmelan producten voor thuis. Het is een kuur om pigmentvlekken te verminderen en het ontstaan daarvan onder controle te krijgen. We brengen we het Cosmelan 1 masker aan in de salon. Met het masker op ga je naar huis om het in te laten werken (8 tot 12 uur). Daarna verwijder je het masker zelf, of je mag bij ons terug komen zodat wij het voor je verwijderen. Hierna ga je de huid geruime tijd thuis nabehandelen met de Cosmelan 2 pigment creme en aanvullende producten.

VOOR WIE IS DE BEHANDELING GESCHIKT

  • iedereen die last heeft van pigmentvlekken
  • melasma (zwangerschapsmasker)
  • acne littekens (bruine vlekjes die ontstaan zijn na acne)

HET RESULTAAT

Het resultaat is per persoon verschillend maar pigmentvlekken zullen aanzienlijk verminderen tot zelfs verdwijnen. Na een maand zullen wij samen in de salon evalueren hoe het resulaat er al uitziet. Meestal is er dan al veel verbetering zichtbaar maar de producten voor thuisgebruik werken nog alnger door. Echter is het wel heel belangrijk om dagelijks een goede zonbescherming te blijven gebruiken.

 

 

INTENSIEVE BEHANDELING MET ZICHTBAAR VERVELLEN

De Cosmelan behandeling is een zeer intensieve behandeling waarbij een sterke vervelling zal optreden. Een goede voorbereiding en nabehandeling is daarom noodzakelijk omdat er een nieuwe huid tevoorschijn komt. Ook kan de huid er rood uitzien. Daarnaast is het belangrijk om dagelijks een goede dagverzorging met UV-bescherming te gebruiken om je nieuwe huid goed te beschermen.

WAARUIT BESTAAT DE COSMELAN BEHANDELING

Het is een complete behandeling inclusief behandelproducten voor thuis om de behandeling te ondersteunen. Zonder deze thuis producten zal niet het gewenste resultaat bereikt worden en zal deze behandeling niet uitgevoerd kunnen worden.

Neem contact op via ons contactformulier

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.