Top

IMAGE skincare

Image Skincare staat voor effectieve huidverbetering. Ontwikkeld door dermatologen, plastische chirurgen en artsen is het een product met een hoog percentage medische werkstoffen. Image staat vooral bekend om de bekende Vital-C- lijn, een productlijn met meerdere producten ontwikkeld om de huidbarriere te versterken met vitamine A,C en E.

Wat is een cosmeceutical ?

Een cosmeceutical is een cosmetisch product dat een hoog aantal werkstoffen zoals bijvoorbeeld hyaluronzuur, vitamines en peptides, papaya- aloe vera- extract bevat.

De artsen die de producten ontworpen hebben, hebben deze stoffen moleculair in de meest optimale vorm weten samen te stellen zodat het zo diep en goed mogelijk word opgenomen door de huid. Hierdoor onderscheidt Image zich van de gewoonlijke vrij verkrijgbare cosmetica.

Mesoestetic

Mesoestetic produceert reeds 35 jaar een compleet gamma innovatieve, medische afslanking-, anti-aging- én depigmentatieproducten. Dit merk bezit ‘s werelds allerbeste pigmentbehandeling en is ontworpen voor klanten die zichtbare resultaten verwachten van de betere schoonheidssalons, dermatologen, huidtherapeuten en esthetisch artsen. Met de unieke pigmentbehandeling is het mogelijk om zelfs melasma te behandelen.

Mesoestetic is internationaal farmaceutisch erkend en gewaardeerd op het gebied van dermocosmetica en esthetische geneeskunde. Uiteraard beschikt Mesoestetic hiervoor over de nodige medische ISO-normen.

Uiterst effectieve producten die worden ondersteund door wetenschappelijk studies en die voldoen aan de strengste farmaceutische normen

QMS MEDICOSMETICS

QMS MEDICOSMETICS is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om onze huid weer “op te vullen met collageen”. Hierdoor krijgt de huid zijn jeugdigheid weer terug, zonder dat we gebruik maken van injectietechnieken. In tegenstelling tot andere merken die werken op de “stimulering van de aanmaak van collageen”, vult QMS het collageen in je huid aan. Het hoog gedoseerde collageen product bevat 82% actieve werkstoffen.

Dankzij innovatieve technologieën uit alle wetenschappelijke gebieden worden hiermee effecten bereikt die voorheen onmogelijk waren. De behandelingen en productadvies met QMS worden persoonlijk met jou afgestemd, zodat we optimaal resultaat behalen.

MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK VIA DE WEBSITE

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.