Top
Melanostop

Trans3x

De melanostop pigmentbehandeling van Mesoestetic is gebaseerd op het actieve ingrediƫnt tranexaminezuur. Dit ingrediƫnt heeft depigmenterende eigenschappen en werkt op de keratinocyten waardoor de afgifte van melanocyten stimulerende factoren worden afgeremd. Het programma bestaat uit professionele producten en producten voor thuisgebruik. De Mesopeel Melanostop Tran3x peeling zorgt voor een versnelde celvernieuwing om de oppervlakkige ophoping van melanine (kleurstof) te elimineren. De ampul die we gebruiken tijdens de microneedling richt zich op de productie van melanine in de epidermale cellen gelegen in de opperhuid. Het thuisproduct Melan Tran3X is een depigmenterende gelcreme die de pigmentvlekken gaat verzachten.

HOE ZIET DE HUID ERUIT NA DE BEHANDELING

De huid kan rood zien en er kunnen schilfers zichtbaar zijn. Het is ook mogelijk dat er een sterkere vervelling zal optreden, hou hiermee rekening.

WAARUIT BESTAAT DE PIGMENT BEHANDELKUUR

  • Intake en advies, foto’s maken van de gepigmenteerde plekken
  • 2x Melanostop Tran3x peeling behandeling
  • 3x Depigmentation microneedling pigmentbehandeling
  • producten voor thuis (Hydra milk, Melan Tran3X concentrate, Melan Tran3X cream en Melan 130+ zonbescherming)

VOOR WIE IS DE BEHANDELING GESCHIKT EN WANNEER KAN IK BETER VOOR COSMELAN GAAN?

Deze behandeling is zeer geschikt voor iederen die last heeft van lichte tot matige pigmentvlekken en die algeheel ook op anti aging wil gaan werken. Heb je last van hormonaal pigment door bijvoorbeeld de anticonceptiepil of zwangerschap, dat hardnekkiger en dieper gelegen is, dan kun je beter voor de cosmelan behandeling gaan. Bij de intake zullen wij de pigmentaties samen bekijken en beslissen welke behandeling beter zou kunnen werken.

Maak gemakkelijk online uw een afspraak

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.